Posjet delegacije Azerbejdžana

Posjet delegacije Azerbejdžana  

Tijekom prvog dana posjeta, članovi delegacije održali su niz sastanaka s voditeljicom projekta gđom. Sanjom Vurin i članovima Jedinice za provedbu projekta te predstavnicima Ministarstva pravosuđa, Sektora za zemljišnoknjižno pravo (g. Zoran Avramović, gđa. Mirela Fučkar i gđa. Ankica Topić).
Drugog dana posjeta delegaciju je primio g. Marinko Bosiljevac, pomoćnik ravnatelja DGU sa svojim suradnicima (gđa. Irena Magdić, gđa. Ljerka Rašić, g. Igor Vilus i g. Antonio Šustić) koji su održali prezentacije o radu sektora i iskustvima na provedbi Projekta sređivanja zemljišnih knjiga i katastra. U drugom dijelu dana članovi delegacije posjetili su i predstavnike izvođača i to tvrtku Geofoto d.o.o. iz Zagreba.
Delegaciju Republike Azerbejdžana predstavljali su sljedeći članovi: 

1.g. Ilgar Habiyev, Državni odbor za upravljanje državnom imovinom, državni tajnik
2.g. Shahin Panahov, Voditelj jedinice za provedbu projekta Republike Azerbajdžana
3.g. Gabil Alasgarov, Državni odbor za upravljanje državnom imovinom, potpredsjednik
4.g. Yashar Niftiyev, Državni odbor za upravljanje državnom imovinom, Voditelj ICT odjela 
5.g. Azad Naghiyev, Državni odbor za zemljište i kartografiju, potpredsjednik

Na kraju posjeta članovi delegacije Republike Azerbejdžana izrazili su zadovoljstvo posjetom u Zagrebu kao i prikupljenim korisnim informacijama i materijalima te pozvali da predstavnici institucija i Jedinice za provedbu projekta uzvrate svoj posjet u Azerbejdžan (Baku) što je dodatno priznanje i potvrda kvalitete rada kako Jedinice tako i institucija nadležnih za provođenje Projekta.

Mario Josić